ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟

ترافیک فوق سنگین در شهرهای شرقی تهران

ترافیک فوق سنگین در شهرهای شرقی تهران رئیس پلیس راهور شرق استان تهران گفت: هم اکنون ترافیک فوق سنگین را در شهرهای بومهن، رودهن، گیلاوند را شاهد هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۷ - ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 08
کد خبر: ۲۷۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی سلیمانی رئیس پلیس راهور شرق استان تهران در خصوص اوضاع ترافیکی در شهر های عبوری محورهای شرق استان تهران، اظهار کرد: در حال حاضر ترافیک فوق سنگینی را به همراه پس زدگی بار ترافیکی در شهرهای گیلاوند، رودهن و بومهن به سمت تهران شاهد هستیم و متاسفانه هموطنان به یکباره و همزمان در پایان روز تعطیل به بازگشت از سفر اقدام کردند.

 

وی گفت: ترافیک سنگین و پرحجمی هم در محدوده ورامین به قرچک و پاکدشت به سمت تهران گزارش شده و هم وطنان به مرور در حال عبور از این محورها هستند.

 

سلیمانی افزود: خوشبختانه حادثه خاصی در شهرهای شرق استان تهران رخ نداده و عوامل پلیس راهور ناجا در شهرهای شرق استان تهران با آماده باش کامل و با استفاده ۱۰۰ درصدی از امکانات در سطح شهرها حاضر و با رانندگانی که مرتکب تخلفات درون شهری شوند برخورد قاطع قانونی خواهند کرد.

 

رئیس پلیس راهور شرق استان تهران بیان کرد: مسافرانی از شهرهای بین جاده ای عبور می کنند از عجله و شتاب پرهیز کرده و با آرامش رانندگی کنند و در هنگام تردد توجه کامل را به جلو داشته  و فاصله طولی مناسبی را با خودروهای جلوی داشته باشند.

 

وی تاکید کرد: رانندگان از انجام هر عملی که باعث عدم توجه و یا کاهش توجهشان به جلو شود پرهیز کنند و با رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی صفری بدون خطر را سپری کنند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار