زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

ترافیک فوق سنگین در شهرهای شرقی تهران

ترافیک فوق سنگین در شهرهای شرقی تهران رئیس پلیس راهور شرق استان تهران گفت: هم اکنون ترافیک فوق سنگین را در شهرهای بومهن، رودهن، گیلاوند را شاهد هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۷ - ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 08
کد خبر: ۲۷۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی سلیمانی رئیس پلیس راهور شرق استان تهران در خصوص اوضاع ترافیکی در شهر های عبوری محورهای شرق استان تهران، اظهار کرد: در حال حاضر ترافیک فوق سنگینی را به همراه پس زدگی بار ترافیکی در شهرهای گیلاوند، رودهن و بومهن به سمت تهران شاهد هستیم و متاسفانه هموطنان به یکباره و همزمان در پایان روز تعطیل به بازگشت از سفر اقدام کردند.

 

وی گفت: ترافیک سنگین و پرحجمی هم در محدوده ورامین به قرچک و پاکدشت به سمت تهران گزارش شده و هم وطنان به مرور در حال عبور از این محورها هستند.

 

سلیمانی افزود: خوشبختانه حادثه خاصی در شهرهای شرق استان تهران رخ نداده و عوامل پلیس راهور ناجا در شهرهای شرق استان تهران با آماده باش کامل و با استفاده ۱۰۰ درصدی از امکانات در سطح شهرها حاضر و با رانندگانی که مرتکب تخلفات درون شهری شوند برخورد قاطع قانونی خواهند کرد.

 

رئیس پلیس راهور شرق استان تهران بیان کرد: مسافرانی از شهرهای بین جاده ای عبور می کنند از عجله و شتاب پرهیز کرده و با آرامش رانندگی کنند و در هنگام تردد توجه کامل را به جلو داشته  و فاصله طولی مناسبی را با خودروهای جلوی داشته باشند.

 

وی تاکید کرد: رانندگان از انجام هر عملی که باعث عدم توجه و یا کاهش توجهشان به جلو شود پرهیز کنند و با رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی صفری بدون خطر را سپری کنند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار